Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ninja 75 bez eq - co robic ?

rafaelo989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bryy.

Mam problemik. Mianowicie kupiłem ninje daggera 75 bez eq 4x m5 biolog konczy ks klątw. Nie mam za duzo kasy (yang) a chciałbym nią grac. Z eq jedynie co mam to jelon +9 sr 38 2x kd +4 (smierci i kryta) i ok 80 kk yang. Jak cos gram na serwie twierdza.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Proponuję Ci stworzyć nową postać Sura WP lub Wojownik Body.

Dobić nim 30lv. zatrzymać się na tym poziomie i łowić na FB rybki jak i je zabijać.

Możliwe ,że wydropisz z nich małż która jest pożądanym towarem i wtedy sprzedajesz to za sporą cenę.

NIestety nie wiem ile na Twierdzy warta jest małż, więc z tym niestety Ci nie pomogę.

Powinieneś dorobić się i spokojnie zarobić na Ekwipunek.

Opublikowano

Skille slabiutko ale na m2bob dobijasz 30lv i odpalasz fb z m2bob najmniejsza szansa na bana :) Albo dropek na metki do m1/m2 ku zawsze sa w cenie :)

Opublikowano

Kup yangi na Allegro i kup eq, jak starczy to kup jakieś bonusy z których mogą wylecieć zmiany/dodania bonów.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Tym Surą WP/Wojem Body którym dorobisz się na Ekwipunek możesz później dropić Kamienie Duchowe z metków np. Śmierci.

Tylko musiałbyś doexpić do 55lv. KU zawsze możesz kupić gdyż dla Ninja są bardzo tanie lub sam wydropić kolejną postacią z mniejszym lv. z każdego metka.

Opublikowano

Proponuję zrobić Wojownika Mentala, dobić 18lvl, wszystkie punkty umiejętności oddać w Silne Ciało i zaprzyjaźnić się z Łatwym Lochem Małp w którym na pewno szybko się wzbogacisz.

Opublikowano

Hmmm.. Na twoim miejscu robił bym:

-wbicie surą wp/wojem body 30 lvl i dropienie broni na 30lvl/bicie metków

-dropienie w łatwym lochu małp

-kupienie yang na allegro

-łowienie

-albo możesz sępić od ludzi :P

To są chyba najlepsze sposoby na wzbogacenie się :D I do wybicia się oczywiście :P

Opublikowano

Drop na 35 lvl i metki w m2 siekać. Ulepszanie na DT oraz łowienia ( niekoniecznie na FB ) a jeśli tak to na 30 lvlu jakimś. :P Na głównej postaci normalnie łów. :x

E9mwj60.png
Opublikowano

Proponuje zamienić się za wp 75 z dobrymi skillami lub zrobić samemu wp i latać na DT

Opublikowano

Zrób Wojownika Mentala, Sure WP zrób sobie boja skille na M :) czarowane ostrze, zbroja (sura), Silne ciało(wojo) boja i na metin2 w m2

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...